Bethard hestespill

Bethard er en bettingside som viste seg for første gang i 2015. Helt siden sin oppstart har Bethard jobbet hardt med å etablere seg i bransjen, og kan nå skryte på seg en utmerket posisjon innen hestespill på galopp og iGaming. Med gode bonuser, høye odds og trygge rammer, har Bethard klart å bli en favoritt hos mange hestespillere.

Bethard har et greit utvalg av hestespill inne galopp og høye odds. For å sikre trygg og ansvarlig spilling for alle parter, er Bethard lisensiert av MGA og flere europeiske spill regulativer. Betalingsmetodene er velkjente for nordmenn og en døgnåpen kundestøtte sørger for kontinuerlig bistand. Vi skal nå gå gjennom alt Bethard har å tilby, fra bonuser til sikkerhet.

Oddsbonus

Et av de største trekkplastrene til Bethard, er deres unike og store bonuser til hestespill. Her får du en 100 % bonus på opptil 1 000 kroner, dersom du gjør et innskudd på minimum 200 kroner. Etter det første innskuddet er gjort vil bonusen automatisk bli kreditert spillerkontoen din, og du sitter igjen med dobbelt så mye å spille for.

Bonusen har dog et omsetningskrav som er verdt å merke seg, på 4x og 1,60 i odds eller mer. Dette er helt rimelig og et overkommelig omsetningskrav. En stor fordel er at både Skrill og Neteller er tilgjengelige betalingsmetoder og kvalifiserer deg for bonusen. Paysafe er dessverre ikke kvalifisert, men er heller ikke den mest populære betalingsmetoden for nordiske spillere.

Utvalg av hestespill

Selv om utvalg av hestespill til Bethard ikke er blant de største vi har sett, er det likevel verdt å bite seg merke i oddsen. Du kan nemlig kun spille på galopp her, men til gjengjeld er oddsen både langt bedre og høyere enn hva du vanligvis ser på konkurrerende spillsider. Høye odds kan resultere i høye gevinster, og det takker vi ikke nei til.

Det er selvfølgelig en ulempe for mange at verken trav eller sprang er blant utvalget til Bethard. Dette er noe vi håper å se endret i fremtiden. Bethard er en relativt ny aktør og har klart å gjøre det godt med det tilbudet de har. Vi håper derfor at spillutvalget blir noe mer variert i fremtiden.

Det er heller ikke mulig å se løp direkte på nettsiden til Bethard. Men til gjengjeld tilbyr de live oppdateringer på aktuelle løp, slik at du alltid er oppdatert på hvordan hestene dine presterer. Vi håper at direktesendinger og et bedre utvalg hestespill er noe vi kan se frem til i årene som kommer.

Spillegrenser

Spillegrenser er nødvendig og varier fra aktør til aktør. På Bethard vil også grensene variere alt ettersom hvilket spill du spiller på. Heldigvis vil du få god informasjon om dette når du lager din bong og planlegger spillet. Her er det kun innsatsgrensen som variere, mens gevinstgrensene følger et satt oppsett.

Den daglige grensen på 1 million kroner, hvilket betyr at den ukentlige grensen er på 7 millioner. Dette er rimelig lett å huske, men for ordens skyld skal vi bryte ned oppsettet.

Maksimal gevinst per spill: 1 000 000 kr

Maksimal gevinst per dag: 1 000 000 kr

Maksimal gevinst per uke: 7 000 000 kr

Maksimal innsats per dag/spill: Varierer etter spill

Bethard er en forkjemper for ansvarlig og trygg spilling. Selv om deres spillegrenser er relativt høye, gir de deg muligheten til å sette egne grenser. Her kan du begrense både innsats, innskudd, tap og tid brukt på nettsiden. Det anbefales alltid å følge et budsjett slik at du aldri spiller for mer enn du har råd til. Med Bethard sine egne spillegrenser blir det enkelt å holde oversikt over spillrutinene.

Betalingsalternativer

Bethard skiller seg noe ut når det gjelder betalingsalternativer – her kan du nemlig benytte deg av mobilbetaling. Du kan bruke MuchBetter dersom du vil betale med mobilen, eller nøye deg med tradisjonelle bankmetoder og e-lommebøker. Valget er helt opptil deg og alle metodene er tilgjengelige for norske spillere.

Du kan velge mellom: MuchBetter, Paysafe, Neteller, Skrill, VISA og MasterCard. Husk at både Neteller og Skrill kvalifiserer deg til oddsbonusen, noe som er verdt å tenke på. For å gjøre et uttak må du bruke samme metode som du brukte til innskudd. Neteller og Skrill sikrer kort og problemfri behandlingstid. Det anbefales å verifisere spillerkontoen tidlig, slik at du ikke må vente lenge på det første uttaket ditt.

Kundeservice og sikkerhet

Foretrekker du norsk kundestøtte? Da er du kommet til rett sted. Bethard tilbyr nemlig assistanse på norsk gjennom sin live chat tjeneste, hvilket er et stort pluss. Selv om mange spillsider er oversatt til norsk, er det ikke en selvfølge at kundeservicen er tilgjengelig på skandinaviske språk.

Live chat for norsk støtte er åpen mellom 08:00 og 00:00, men den internasjonale støtten er tilgjengelig døgnet rundt. Du kan også benytte deg av e-post for å komme i kontakt med en kundebehandler. Bethard har en FAQ-seksjon med litt generell og grunnleggende informasjon. Denne kunne med fordel vært mer utfyllende.

Bethard er uten tvil et trygt sted for norske spillere. Her finner vi den strenge MGA lisensen, hvilket sørger for at interessene og sikkerheten til spilleren ivaretas. Nettsiden er også sikret med SSL-kryptering slik at ingen sensitiv informasjon havner i feil hender. Bethard legger til rette for en trygg spillopplevelse.

Fordeler og Ulemper

Fordeler:

·          God innskuddsbonus på hestespill

·          Flere mobilalternativer, inkludert mobilbetaling

·          Sterkt lisensiert og regulert

·          Kundeservice på norsk

Ulemper:

·          Begrenset spilltilbud, kun galopp er tilgjengelig

·          Ingen direktesending av løp

·          Lite utfyllende FAQ

Konklusjon

Bethard er absolutt en solid aktør for de som er interessert i å spille på galopp. Ettersom dette er det eneste hestespillet tilgjengelig, er det ikke sikkert at aktøren vil falle i smak hos alle. Til gjengjeld har Bethard meget gode og høye odds, som ofte er bedre en konkurrerende nettsider.

Bethard tilbyr mobilbetaling og kundeservice på norsk. Dette er store fordeler som trekker opp helhetsinntrykket til aktøren. I tillegg kan Bethard skilte med å være lisensiert av MGA, hvilket er den strengeste lisensen på markedet.

Med kun galopp i utvalget sitt, er det naturlig at Bethard ikke vil være førstevalget til alle. Men dersom dette er grenen du vanligvis spiller på, kan du høste mange fordeler her. Norsk kundeservice og høye odds vil gi deg en utmerket spillopplevelse, og MGA sørger for trygge rammer.