Betsafe hestespill

Betsafe er en av de mest solide aktørene innen hestespill. Her finnes det et godt utvalg av spillemuligheter, både på internasjonale og nasjonale løp. Trav og galopp kan nytes direkte fra nettsiden og nye spillere får gleden av boltre seg i en heftig velkomstbonus. Kundeservice og betalingsalternativer er gode, med flere muligheter tilrettelagt for norske spillere.

Betsafe er lisensiert og regulert av MGA og UKGC. Her er spilling innen trygge rammer som gjelder. Med et godt utvalg av hestespill og flere gode funksjoner, gleder vi oss til å se nærmere på hva denne aktøren har å by på. La oss ta et dypdykk i Betsafe sin hestespill for norske spillere.

Oddsbonus

Det er ikke alltid vi ser oddsbonuser for hestespill, men her stiller Betsafe sterkt. Nye spillere kan nyte godt av en heftig velkomstbonus med svært rimelige kvalifiseringskrav. Alt du behøver å gjøre er å registrere deg som ny spillere og gjøre et innskudd på minst 100 kroner.

Etter innskuddet er gjort vil du automatisk få kreditert en bonus på 500 % opptil 500 kroner. Omsetningskravet ligger på 6x med 1,80 eller mer i odds. Dette er et svært overkommelig omsetningskrav, og langt under gjennomsnittet. Vær dog obs på betalingsalternativer, da ikke alle metoder er kvalifisert for bonusen. Du kan blant annet ikke gjør innskudd med Skrill eller Neteller. Ellers er dette en god bonus som nok vil tiltrekke mange nye spillere.

Utvalg av hestespill

En av fordelene med å spille på utenlandske spillsider, er at du får et langt bredere mangfold av løp å spille på. Ulempen med dette kan på sin side være at utvalget norske løp er noe begrenset. Betsafe gir deg derimot muligheten til å spille på både norske og utenlandske løp, hvilket mange spillere setter stor pris på.

Her kan du velge mellom trav, galopp og sprangridning. Det er ikke alltid sprangridning er inkludert i hestespill, så her skinner Betsafe gjennom som en attraktiv bookmaker. Spillene finner du i spill-lobbyen som er oversiktlig inndelt i de ulike grenene.

I tillegg til trav, galopp og sprang, vil du finne en undermeny som kan filtrere løpen etter land. Her er selvfølgelig Norge et alternativ slik at du kan få med deg løpene fra Drammen, Harstad, Leangen og andre steder. Den store fordelene med utvalget til Betsafe, er at du kan se løpene direkte fra nettsiden. Dette er det ikke alle sportsbooker som kan skilte med.

Spillegrenser

Spillegrenser er viktig for å sikre trygge og gode opplevelser for alle. Betsafe har ingen innsatsgrense per spill eller dag, men her gjelder det å holde øynene med på gevinstgrensen. Grensene er det som setter begrensinger for hvor mye du kan vinne per dag, uke eller per spill.

Selv om Betsafe har gevinstgrenser, er ikke disse særlig lave. Du kan nemlig vinne maksimalt 250 000 kroner per spill, 1 000 000 per dag og 1 000 000 per uke. Erfarne og high rollere vil kanskje synes at dette er en noe lav grense, men for den hverdagslige spilleren er denne grensen mer enn høy nok. Det er tross alt ikke hver dag en er heldig nok til å rake inn en million!

For ekstra trygghet har Betsafe åpnet opp for egne spillegrenser. Her har du flere valgmuligheter for begrense innsats, innskudd, tap og tid brukt på spillingen. Det er godt å se at Betsafe fremmer ansvarlig og trygg spilling, og mange spillere setter pris på muligheten til å følge spillbudsjettet sitt.

Kundeservice og sikkerhet

Betsafe har en hjelpsom og tilgjengelig kundeservice. Du kan benytte deg av en særdeles rask live chat, som er åpen 24/7. Her er normal svartid på knappe 30 sekunder, hvilket gir en brukervennlig opplevelse. Det er også mulig å sende Betsafe en e-post eller benytte seg av «ring meg funksjon»

Før du kontakter Betsafe kan det lønne seg å ta en titt gjennom hjelpesenteret. Her finner du gode og utfyllende svar på ofte stilte spørsmål, samt guider og generelle råd og tips. Vi setter pris på hvor effektiv kundeservice tilbudet er, og hvor tilgjengelig kundestøtten er døgnet rundt.

Betsafe er ikke bare et spillested med godt spillutvalg, de kan også skilte med særdeles god sikkerhet. Nettsiden er kryptert med SSL-kryptering, slik at ingen sensitiv informasjon havner på avveie. Betsafe er lisensiert av MGA og UKGC sørger for sikker og rettferdig spilling. Lisenser er viktig da det er dette som sikrer rettighetene dine som spiller.

Betalingsalternativer

Nordmenn vil nok finne flere innskudds- og uttaksmetoder de er kjent med her. Betsafe har valgt å tilby kjente og kjære betalingsformidlere, som gjør det mulig for nordmenn å spille med trygge innskudd. Du kan velge mellom tradisjonelle bankmetoder og moderne e-lommebøker.

VISA, MasterCard, Rapid Transfer, Paysafe, Skrill og Neteller er tilgjengelig. Vanligvis vil du gjøre innskudd og uttak med samme metode, så langt det lar seg gjøre. Innskudd skjer umiddelbart mens uttak kan ha en noe lengre behandlingstid, avhengig av hvilken metode du velger. For å sikre rast uttak gjelder det å verifisere kontoen din før du vinner gevinster.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

·          En god innskuddsbonus

·          Stort utvalg hestespill på både sprangridning, galopp og trav

·          Direktesendinger av løp fra Norge og utlandet

·          Gode valgmuligheter av betalingstjenester

·          Lisensiert og regulert av MGA og UKGC

Ulemper:

·          Ingen gratisbonus

·          Omsetningskrav på velkomstbonus

Konklusjon

Betsafe er en tvers gjennom solid spill aktør. Her finner du et av markedets beste spillutvalg, med muligheten til å spille på både trav, galopp og sprangridning. Oddsen er god og mulighetene er mange. Betsafe stiller også sterkt når det gjelder direkte sendinger. Her kan du se løp direkte på nettsiden, hvilket gjør spillopplevelsen desto mer spennende.

Vi setter pris på at Betsafe kan tilby et stort utvalg av norske løp så vel som internasjonale. Det er ikke alltid utvalget av norske løp er like stort som det er på Betsafe. Videre har Betsafe en meget tilgjengelig kundeservice som sørger for bistand og hjelp døgnet rundt.

Hvis du er på jakt etter en trygg aktør som legger til rette for nordiske spillere, vil Betsafe være et godt valg. Her kan du se norske løp og bruke betalingstjenester som er tilrettelagt for nordmenn. Alle vil føle seg velkommen og bli tatt godt imot på Betsafe!