Redbet hestespill

Redbet har lenge vært en solid aktør innen iGaming, gambling og nettspill. Selv om de gjerne ikke er mest kjent for sin sportsbook, har de likevel et overraskende godt utvalg av hestespill. 

Her er det mulig å spille på trav og løp fra alle verdens kanter, og nye spillere får en heftig velkomstbonus. Det er ikke ofte at spillsider har dedikerte bonuser til hestespill, derfor er Redbet særlig attraktiv for hestespillere.

Av betalingsalternativer stiller også Redbet sterkt, med et godt utvalg tradisjonelle og moderne metoder tilgjengelig. Redbet er selvfølgelig lisensiert og kan skilte med en lisens fra anerkjente MGA og UKGC. Vi skal ta et dypdykk i alt Redbet har å by på, fra bonuser og odds, til sikkerhet og kundeservice – bli med!

Oddsbonus

Det er ikke alt for ofte vi ser spillsider skilte med unike velkomstbonuser til hestespillere, men dette gjør altså Redbet. Bruker du bonuskoden som blir gitt nye spillere, har du kvalifisert deg for velkomstbonusen. Bonusen fungerer som følgende: Plasser ditt første spill med 1,80 eller mer i odds, og motta et 25 % gratisspill som er verdt opptil 500 kroner når spillet er avsluttet.

Men det stopper ikke der. Hvis du plasserer et spill til på 1 000 kroner, kan du nyte godt av et 25 % gratisspill til, verdt opptil 250 kroner. Du kan også sikre deg sammen bonusen dersom du velger å spille på et tredje spill. Redbet legger altså til rette for en pangstart på spillopplevelse.

Disse gratisspillene kommer heller ikke med et omsetningskrav, noe vi liker spesielt godt. I teorien betyr dette at du står fritt til å disponere eventuelle gevinster fra gratisspillene som du selv ønsker. Bruk de på å plassere nye spill, eller ta dem ut – valget er opptil deg. Det er verdt å merke at siden du ikke har gjort en innsats på gratisspillene, vil du kun få utbetalt gevinst andelen.

Utvalg av hestespill

Redbet har et flott utvalg av hestespill innen trav og galopp. Sistnevnte er noe lettere å finne på siden enn trav. For å lokalisere trav må du du først gå inn på «All sport» og deretter navigere deg frem til trav og utvalget. Selv om vi skulle ønske det var en lettere og mer brukervennlig måte å finne frem til spillene på, er dette dessverre ganske vanlig praksis på sportsbooker med stort utvalg.

Når du først har klikket deg inn på riktig kategori, vil designet være mer intuitivt. Her får du en full oversikt over de forskjellige løpene, odds og hester. Vi biter oss merke i at utvalget er stort og inkluderer mange spennende løp fra hele verden. Dette er noe nordmenn setter stor pris på. Oddsen er også veldig høy, noe som kan resultere i store utbetalinger dersom du har flasken med deg.

Dessverre tilbyr ikke Redbet direktesendinger av galopp og trav. Dette kan trekke ned opplevelsen for noen, men til gjengjeld har Redbet oppdatering om løpene i sanntid. Selv om du ikke får se hva som foregår, vil du i det minste få gode oppdateringer. Heldigvis finnes det mange andre uavhengige sider som tilbyr gratis live sendinger, blant annet Nettavisen.

Spillegrenser

Et hvert spillested har en eller annen form for spillegrenser. Noen setter grenser på gevinster og innskudd, mens andre har unike grenser – Redbet er en av disse. Her finnes det nemlig ingen innsatsgrenser, hvilket er et stort pluss for mange. Likevel må du holde et øye på gevinstgrensen, den er noe kompleks.

Maksimal gevinst per spill ligger på 250 000 til 1 000 000 kroner. Det samme gjør også maksimal gevinster per dag. Per uke er det også en maksimal gevinst grense på 1 750 000 til 7 000 000 kroner. Selv om det altså eksisterer grenser er, er disse relativt høye og det er mulig å forhandle om innsatser som gir større gevinst.

Kundeservice og sikkerhet

Redbet skinner når det gjelder kundeservice og sikkerhet. Her får du døgnåpen live chat og mulighet for support via e-post. Før du får åpnet live chat blir du automatisk videreført til Redbet sine utfyllende FAQ-seksjon. Her ligger det nemlig mye nyttig informasjon det er verdt å ta en titt på.

Redbet er et trygt og sikkert nettcasino og sportsbook. Her benyttes det sterk SSL-kryptering for å verne om dine personlige detaljer og UKGC legger til rette for rettferdig spilling. Videre har Redbet en av markedets sterkeste og strengste lisenser, nemlig MGA. Dette er et kvalitetsstempel som forsikrer deg om at spillingen skjer innen sikre rammer.

Betalingsmuligheter

Du kommer ikke til å slite med å finne en betalingsløsninger du er komfortabel med her. Valgmulighetene er mange og strekker seg fra tradisjonelle bankløsninger som Visa og Mastercard, til moderne e-lommebøker som Skrill, Paysafe og Neteller.

Noen betalingsløsninger kan brukes til både innskudd og uttak, hvilket er et stort pluss. Generelt skjer uttak relativt rask, men avhengig av betalingsmetode kan du risikere at behandlingstiden tar opptil 24 timer. For å unngå lang behandlingstid anbefales det at du gjennomfører verifisering av kontoen din med en gang du registrerer deg.

Fordeler og Ulemper

Redbet er et nettsted med både fordeler og ulemper, la oss ta en nærmere titt:

Fordeler:

·          En meget solid innskuddsbonus

·          Godt utvalg av hestespill på trav og galopp

·          Varierte betalingsalternativer

·          Sterkt lisensiert av MGA og UKGC

Ulemper:

·          Ingen gratisbonus

·          Ingen live streaming av løp

Konklusjon

Redbet er et godt og solid spillested med gode muligheter for høye utbetalinger. Her finner du et mangfoldig utvalg av hestespill, og oddsen er som regel meget høy. Vi liker at det er mulig å se på løp fra hele verden og mange vil nok sette pris på de høye spillegrensene.

Vi ble særlig fornøyd med velkomstbonusen dedikert til hestespill. Denne er delt inn i tre deler og kommer helt uten omsetningskrav. En stor fordel er at alle norske spillere er kvalifisert for betalingsmetodene, hvilket ikke alltid er en selvfølge på slike bonuser.

Alt i alt Redbet et godt valg, til tross for noen mangler. Vi skulle gjerne sett at det var mulig å strømme løp direkte og at menyene var hakket mer oversiktlig. Klarer du deg uten livesendinger vil du nok finne deg godt til rette på Redbet – husk å takke ja til velkomstbonusen!