Categories
Guider

Unibet hestespill

Unibet er en av de mest kjente spill-aktørene i Norge og her finnes gode muligheter for de som vil spille på hest. Unibet kan by på spennende løp fra hele verden og særdeles høye odds. Med mange betalingsmuligheter, en god og tilgjengelig kundeservice samt en brukervennlig nettside, legger Unibet opp til en fortreffelig spill opplevelse.

Unibet er lisensiert av MGA, en av de strengeste lisensene innen nettspill. Du kan dermed være helt sikker på at alt foregår innen trygge rammer. Dette er en bookmaker som virkelig satser på hestespill, hvilket viser seg gjennom deres gode travtips og direktesendte løp. La oss ta en nærmere titt på hva Unibet har å by på.

Trav og galopp spillutvalg

Unibet har et generelt godt utvalg når det gjelder hestesport. I sortimentet vil du finne alt fra odds, trav og galopp til sprang. Unibet har samlet løp fra hele verden, hvilket er noe mange nordmenn finner spennende. Her kan du finne odds utenfor landegrensene.

En god del av løpene sendes også direkte på nettsiden. Med en aktiv spillerkonto kan du altså se trav og galopp direkte, noe som er med på å gjøre spillopplevelsen desto mer underholdende. Hesteløp/Greyhounds er en egen kategori på siden, hvilket viser oss at Unibet satser stort på denne sporten.

Brukervennlighet og design

Unibet har en særdeles brukervennlig og innbydende nettside. Du vil som sagt enkelt kunne navigere deg frem til hestespill kategorien, hvor det også befinner seg underkategorier som trav og galopp. Vi liker at løpene og oddsen er delt inn i sine respektive kategorier, slik at det er enkelt å lokalisere de aktuelle løpene for hver enkelt spiller.

Ønsker du å se løp direkte? Da er du kommet til rett sted. Du vil nemlig raskt kunne se oversikten over aktuelle løp fra rundt om i verden, ved å trykke på UTV-logoen. Alt i alt er dette et utmerket sted for hestespill dersom du ønsker å spille på høye odds fra hele verden. Til tross for at Unibet kanskje ikke er den første merkevaren som faller deg inn når du tenker på hestespill, har de et godt og etablert utvalg innen sporten.

Spillegrenser

Spillegrenser har blitt et aktivt tema innen hestespill. Både norske og utenlandske spillsider har spillegrenser, og noen bookmakere har høyere grenser enn andre. Generelt sett ser vi at grensen er langt høyere på de utenlandske spillsidene. Unibet har også spillegrenser, men kun for gevinst. Det er også mulig å forhandle seg til flere spill, dersom disse kan resultere i større utbetalinger.

Per i dag har ikke Unibet en grense for hvor daglig innsats. Derimot er det en maksgrense på gevinst per spill, som ligger på mellom 250 000 kr og 1 000 000 kr. Den daglig og ukentlige gevinst grensen ligger på null, så her er det altså hvert individuelle spill som teller, og ikke en helhetlig gevinst på tvers av flere spill.

Betalingstjenester

Gode og solide betalingstjenester er viktig når du spiller på nett, særlig for nordmenn. Unibet har et stort mangfold av tilgjengelige alternativer for både innskudd og uttak. Her kan du velge mellom tradisjonelle betalingsmetoder som VISA og Mastercard, eller benytte de mer moderne e-lommebøkene.

Revolut, Rapid Transfer, Skrill, Hipay, Paysafe og Neteller er tilgjengelig her. Unibet er kjent for sin særdeles raske uttaksprosess, men husk at det kan variere alt ettersom hvilken uttaksmetode du benytter deg av.

Kundeservice

Som nettspiller vil du komme borti et problem på et eller annet tidspunkt. Dette kan være alt fra spørsmål om innskuddsmetoder, spillerkonto og spill. Det er derfor viktig at bookmakeren har et godt tilbud når det gjelder kundeservice. Her stiller Unibet sterkt.

Unibet byr på kundeservice gjennom live chat og via e-post. Førstnevnte er det mest attraktive tilbudet, da denne live chatten er åpen 24/7. Her er det også mulig å få hjelp på norsk, hvilket ikke er gitt i spillverdenen. Live chat gir deg raske svar på spørsmål og enkle og henvendelser. Har du en mer omfattende forespørsel vil det lønne seg å ta kontakt på e-post.

Sikkerhet

Når du spiller på nett, er det ikke bare spillutvalg og bonuser du burde se etter. Lisens og sikkerhet er et viktig aspekt, og det er lisensen som ivaretar dine rettigheter som spiller. Unibet er en kjent aktør, og det kommer derfor ikke som en overraskelse at de også har en solid lisens i bunn.

Unibet er regulert og lisensiert av MGA, spill regulativet på Malta. Dette er den sterkeste og mest ettertraktede lisensen innenfor nettspill og gambling. I tillegg sørger UKGC for rettferdig spill. Unibet operer med en SSL-kryptering på hele nettsiden, hvilket sørger for at alle dine sensitive detaljer er trygt beskyttet. Du kan derfor helt trygg på at spillingen skjer innenfor trygge og sikre rammer på Unibet.

Unibet legger også til rette for ansvarlig spilling. Selv om spillegrensene er høye, har du muligheten til å legge dine egne spillegrenser. Unibet oppfordrer spillere til å sette opp et budsjett og holde seg til dette. En spillegrenser vil være til hjelp dersom du ønsker satte og trygge rammer. Husk å aldri spill over egen evne, og husk at du alltid kan sette kontoen din på pause.

Fordeler og Ulemper

Fortsatt usikker på om Unibet er det rette spillstedet for deg? La oss ta en titt på fordelene og ulempene.

Fordeler

·          Hestespill på sprang, galopp og trav

·          Mulighet for live streaming

·          Mange og gode betalingsalternativer

·          Trygge og solide lisenser

·          Hjelpsomme travtips

Ulemper

·          Ingen gratisbonus

·          Ingen innskuddsbonus

Konklusjon

Unibet er en bunnsolid aktør for alle som liker å spille på hest. Selv om det mangler på bonuser, gjør Unibet opp for dette med et rykende godt spillutvalg, høye odds, gratis travtips og direktesendte løp fra hele verden.

Ikke bare har Unibet et godt spilltilbud, men de sørger også for at bruker- og spillopplevelsen er så trygg og brukervennlig som overhode mulig. En 24/7 live chat, mange betalingsmuligheter og sikre lisenser er et bevis på dette. Hvis bonuser ikke er så viktig for deg, og hvis du vil ha en trygg og mangfoldig hestespill-opplevelse, kan Unibet være det rette valget.